31 Ekim 2009 Cumartesi

HAKKIMDA DERKEN?

Hımm bir bakalım…1986 yılında Söke’de doğmuş. (Doğum saati Mardin Münih Hattı’nın bölüm sonuna tekabül ediyormuş :D)

Çocukluğu kavuniçi emziğiyle(inatla 4 yaşına kadar vazgeçmemiş),yedi kiremitle, saklambaçla, balkon altlarında oynanan evciliklerle, bisikletle, dizindeki yaralarla,susam sokağıyla,sokakta salçalı ekmek yiyip macuncu amcayı beklemekle geçmiş.(Hala bir macuncu görünce çocuk gibi sevinirmiş.)

İlkokulu kendi kitapları arasında sessiz sakin bir çocuk olarak geçirmiş.Ortaokul yıllarında sakinlikten sessizlikten pek eser kalmamış.Kafkas oynamış işi abartıp bir nevruz zamanı türkü bile söylediği rivayet edilirmiş(Bence siz söyletmeyi denemeyin :P )Liseye geldiğinde kırılgan,alıngan yanlarını budayıp hayatı mizahi yönleriyle görmeyi keşfetmiş.Daha çok gülmeye,insanların arasına karışmaktan ve onları dinlemekten daha çok zevk almaya başlamış.

Üniversitenin ilk yılını gezmekle tozmakla geçirmiş.(Aslında tam olarak o sene için planı da buymuş.)O sıralara gezentiliğin kronikleşeceğini bilmiyormuş tabii :) 1.sınıfa geldiğinde “Acaba yanlış bir meslek mi seçtim?” kaygılarıyla ortalıkta dolaşırken ARGEFAR’da yarı zamanlı olarak işe başlamış.Mesleğini de çalışmayı da burada sevmiş. 3. Sınıfa geldiğinde yazılımla uğraşmak istediğini keşfetmiş NYG’de 5 kişilik bir ekiple (G.G) bir yazılım projesinde çalışmaya başlamış(Namı değer OBS ;D ) 4. Sınıf malumunuz yok teze bakalım,yok iş başvurusunda bulunalım,yok efendim son zamanlarımız kordonda sefa yapalım derken öylece geçmiş gitmiş…

Peki şimdi mi? Şimdi İstanbul’daymış.Bohçasını kaptığı gibi bir minibüs dolusu arkadaşıyla Güneşli’ye,Garanti Teknoloji’ye göç etmiş.Bir rivayete göre mouse’la program yazıyormuş.(Ben de anlamadım :P)

Özetle geride bıraktığı memleketini,ailesini ve İzmir’ini çok özlese de hayatında açtığı bu yeni sayfaya yazacaklarının hayalini şimdiden kurmaya başlamış bile…

İşte öyle…

4 yorum:

  1. kuzu hayırlı olsun bloğun =)

    YanıtlaSil
  2. Bak sen...
    Ceyda da blog yazarı olmuş :)
    hayırlı olsun diyelim bizde

    YanıtlaSil
  3. Sağol Mıstıkcım :)) Senden özendim dedim benim başım kel mi ? :P

    YanıtlaSil